Bij welke brokers kan ik beleggen?

Hoofdmenu Beleggen

Voor iedereen die wil gaan beginnen met beleggen is het goed om te weten bij welke brokers u kunt beleggen. Er zijn honderden mogelijke brokers waar u kunt beleggen. Hieronder zal ik u enkele goede opties geven. Ik ga ervan uit dat u graag een broker heeft die lage kosten rekent en waarbij u toegang heeft tot een groot scala aan producten.

Voor de beginnende tot redelijk ervaren belegger

De GIRO
De GIRO is erg goedkoop en simpel. Goede app, lage (transactie)kosten en behoorlijk veel beschikbare producten. Ze hebben ook erg veel buitenlandse producten.
Andere mogelijke brokers die u kunt kiezen maar net wat duurder zijn of ik persoonlijk net wat minder vind zijn bijvoorbeeld:
– Lynx
– Binck
– Traders Only

Voor de ervaren belegger

Exante ( €100 gratis cash via onderstaande link)
Exante is een broker waarbij u op veel verschillende exchanges kunt handelen. Exante is een van de goedkoopste brokers, zeker voor de kleinere spelers. Bij Exante betaalt u namelijk geen minimum kosten maar alleen een klein percentage. Verder is de handelssoftware is erg gebruikersvriendelijk en u kunt er in meer dan 50.000 financiële producten handelen. Zoals in opties, futures, ETFs, metalen, aandelen en u kunt er zelfs in crypto’s investeren.
(Als u zich aanmeldt via onderstaande link en tenminste €10.000 stort, ontvangt u €100 gratis cash. Stuur een email als u dat gedaan heeft, dan regel ik het verder)

Interactive Brokers
Interactive Brokers is ook een broker voor de ervaren belegger. Deze is redelijk vergelijkbaar met Exante. Echter is Exante op veel gebieden nog iets goedkoper. Ook bij IB kunt u allerlei verschillende soorten instrumenten handelen.

Tip: ga niet zo maar blind beleggen bij uw bank. Zij rekenen vaak veel te hoge kosten voor transacties en bewaarloon!

Leave a Reply