Waarom zou ik betalen voor beleggingsadvies?

Hoofdmenu Beleggen

U vraagt zich misschien wel af: waarom zou ik in hemelsnaam betalen voor beleggingsadvies? Het is belangrijk dat u weet op welke manieren u uw vermogen kan beleggen en wat een spreiding is die goed bij uw financiële situatie past. Een stukje educatie is hierbij erg belangrijk.

Vermogensplanning

Als het gaat om uw lange termijn financiële doelen is het verstandig een goede planning te maken waarbij wordt gekeken welke stappen genomen moeten worden om uw doelen te bereiken. Hubens Capital kan u hiermee helpen. De kosten voor een dergelijke vermogensplanning (klik hier) zijn gezien het uiteindelijke resultaat vaak gering.
€500 goed belegd met een rendement van 7% is in 30 jaar aangegroeid tot ruim
€3800. Met een goede begeleiding en planning kunt u een klein fortuin opbouwen en als u op tijd begint een flink stuk eerder stoppen met werken.

Zelf beleggen

Als u zelf belegt kan het ook erg nuttig zijn advies te krijgen. Over hoe uw bijvoorbeeld uw portefeuille kunt spreiden, wat de risico’s zijn van uw beleggingen en waar de kansen liggen. Hubens Capital kan u hiermee ook helpen met de vermogensplanning dienst of met een Quick Scan (klik hier).

Aandelenadvies

Bent u meer geïnteresseerd in individuele aandelen die kansen bieden, dan kan het erg helpen hierover advies te krijgen. Op veel sites wordt qua heel erg veel advies gegeven. Elke dag worden aandelen getipt en het is voor de individuele belegger gewoon heel erg moeilijk om te kiezen. Persoonlijk ben ik van mening dat het beter is voor de individuele belegger als deze enkele geselecteerde aanbevelingen krijgt in plaats van elke dag tien nieuwe tips. Het grote voordeel van dit soort advies is dat u niet zelf alles over elk aandeel hoeft bij te houden maar dat dit voor u gedaan wordt. Er wordt voor u een selectie gemaakt en die wordt besproken. Hubens Capital levert bijvoorbeeld een Engelstalige newsletter. Deze newsletter focust vooral op de wat kleinere aandelen met flinke potentie. Klik hier indien u interesse heeft.

Conclusie

Enfin, betalen voor (vermogens/beleggings)advies is nutting indien u:
– Hulp wilt bij plannen van uw (lange termijn) vermogenssituatie
– Hulp wilt bij het verstandig spreiden en managen van een beleggingsportefeuille
– Aanbevelingen wilt voor individuele koopwaardige aandelen

Leave a Reply